Bagare och konditor
Restaurang och Livsmedel
Gruppundervisning, dag, 1560 poäng
Här kan du läsa mer om utbildningen
Förkunskapskrav
Godkänt betyg i grundläggande svenska/svenska som andraspråk
Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen och vill söka denna utbildning bör hämta ett arbetslöshetsintyg från dem och bifoga i din webbansökan.
Du som riskerar att bli arbetslös eller har tillfällig anställning bör bifoga anställningsbevis i din webbansökan
Ämnes-/kursplan
RLXACN
Anmälningskod
BAGARE KONDITOR
Skolform
Gymnasial utbildning
Kurser
- Bageri 1 (BAGBAG01)
- Bageri 2 (BAGBAG02)
- Bageri 3 (BAGBAG03)
- Bageri 4 (BAGBAG04)
- Choklad och konfektyr (BAGCHO0)
- Konditori 1 (BAGKON01)
- Konditori 2 (BAGKON02)
- Konditori 3 (BAGKON03)
- Konditori 4 (BAGKON04)
- Gymnasiearbete Restaurang- och livsmedelsprogrammet (GYARRL)
- Hygien (HYGHYG0)
- Orientering inför yrkesutbildning (KGYORI11C)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel (MÅTBRC0)
- Service och bemötande 1 (SEVSEV01)