Hoppa till innehåll

Hållbar turism, distans

Hotell, turism, restaurang och livsmedel

Distans, 100 poäng

Målet med Hållbar turism är att öka resenärers medvetenhet om hållbarhetsfrågor och att ansvara för bland annat miljömässiga och ekonomiska konsekvenser av turism. Här lär man sig ekoturismens grundprinciper och miljöarbete inom turismnäringens olika verksamhetsområden. 

För att klara av kursen på bästa sätt rekommenderar vi att du har läst Besöksnäringen eller Naturguidning 1, Renen och dess naturmiljö 1 samt Samisk mat och matkultur.

Från och med kursstarten 2025-02-03 är det obligatoriskt att göra slutprovet på plats i Vuxenutbildningens lokaler på Drottninggatan 12. 

Ämnes-/kursplan

RESHAL0 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

DI-RESHAL0

Skolform

Gymnasial utbildning

Antal Kursstarter: 0

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.